Sæt dit eget præg på skemaet

Vores valgfag giver dig indflydelse på, hvad der skal stå på skemaet. Der er kreative værksteder, du kan få rørt dig eller få en masse frisk luft. Fagene fylder mindre end vores linjefag, så måske vælger du fag bare for at prøve noget helt andet? Det er der mange, der gør. Valgfagsholdene er blandede med elever fra både 8., 9. og 10. klasse på samme hold.

På Ryå Efterskole deler vi skoleåret op i tre lige store skemaperioder. Du kan vælge det samme valgfag i alle perioderne, eller du kan vælge noget forskelligt. Valget er helt dit eget.

Udbuddet af valgfag afhænger af elevholdets interesser og lærernes kompetencer. Derfor er det altid forskelligt hvad der udbydes, men herunder kan du se eksempler på hvad der ofte er på skemaet:

Friluftsliv

Eksamens-hjælp