Vil du være med i et band?

Så kom og vær med på Musiklinjen 

Her spiller vi et bredt udvalg af rytmiske genrer fra alle tider. Uanset om du er nybegynder eller øvet, så er der plads til alle i Ryå-bandet.

Du kan forbedre dig på dit instrument og stifte bekendtskab med nye instrumenter. Du kan lære at spille keyboard, bas, trommer, guitar og ukulele – vi har alle instrumenterne, men du er også velkommen til at tage dit eget instrument med. Eleverne på musiklinjen er med til at vælge numrene, og i bandet gør vi dem til vores egne. Vælger du musiklinjen på Ryå Efterskolen bliver du udfordret, du lærer nyt og vigtigst af alt; mærker den glæde, der opstår, når man deler musikken med andre.

Musik på Ryå Efterskole
Musik på Ryå Efterskole

Musiklokalet:

Vores musiklokale ligger i et hyggeligt halmhus, og derfor kan vi spille højt uden at genere nogen. Du kan bruge musiklokalet i din fritid, hvis du gerne vil øve dig, eller hvis I er nogle stykker, der gerne vil spille og synge sammen. Der er 2 rum i forbindelse med musiklokalet hvor man f.eks. kan øve guitar alene.

Vi arbejder på musiklinjen med grundlæggende rytme og puls for at få bandet til at fungere som et team. Det skal være sjovt og hyggeligt, det er ikke en konkurrence, for det vigtigste er, at vi får et nummer til at lyde af noget, og ikke hvor dygtig den enkelte er.

Du kommer ud over scenekanten.

Det er bevist at musik og sammenspil fremmer både faglige og sociale kompetencer. Mens du har det sjovt med dine kammerater i musiklokalet, udvikler din hjerne sig helt vildt meget. Du bliver simpelthen klogere mens du står, og fyrer den af med dit band.

Hvert år laver vi et arrangement hvor musiklinjen har en stor rolle. Det kan være en blive-weekend med Karneval og Samba, i forbindelse med en emneuge eller en koncert for dine kammerater og din familie.

Musik på Ryå Efterskole

Ryå Efterskole er for ordblinde og unge med læsevanskeligheder.