Som elev på Ryå Efterskole får du adgang til alle de hjælpemidler du har brug for. Ved skoleårets start får du udleveret en skolecomputer, som allerede har programmerne installeret. Så uanset om du bruger AppWriter, IntoWords eller CD-Ord kan du komme igang med undervisningen lige med det samme. Vi har licenser til udvidelserne i Google Chrome, så hjælpeprogrammerne kan bruges sammen med vores undervisningsplatform; Google Suite. 

AppWriter

Læse- og skrivehjælp til alle!

Skriv, stav og læs uden problemer gennem funktioner såsom: • Ordforslag • Oplæsning (TTS) • Tale-til-tekst • OCR-scanning.

Når elever testes ordbline, er AppWriter det hjælpemiddel, man bliver sat igang med.

IntoWords 

Med IntoWords kan du læse ubesværet og forbedre din skrivning – på dansk og andre sprog. IntoWords læser tekst op for dig på din computer, tablet eller smartphone. Når du skal skrive, får du hjælp af kontekstbaserede ordforslag, ordprædiktion og stavehjælp

CD-Ord

Det ældste og måske mest kendte it-hjælpemiddel til ordblinde. Ved hjælp af oplæsning og kontekstbaserede ordforslag afhjælper programmet langsom læsning og fejl i skrivning og stavning. Det giver både større frihed og selvhjulpenhed og baner vejen for faglig succes.