Niveau-delt (og lidt anderledes) Engelsk

Med eller uden prøve

På Ryå Efterskole har alle elever i engelsk på skemaet.

Hos os kan man vælge faget som prøvefag på FP9 niveau, og undervisningen tilrettelægges med fokus på at kunne gå til en mundtlig prøve.

For de elever, der ikke skal til prøve, fordeles de delvist efter eget valg på ikke-prøve-engelskhold på tværs af årgange.

Og hvad laver man på et “ikke-prøve-engelsk-hold”?

Holdene arbejder med emner, som er lærerens, og nogle gange elevernes, særlige interesse. Så kan man vælge engelskhold ud fra det, man syntes lyder mest spændende. I år har vi blandt andet haft et hold, hvor undervisningen tog udgangspunkt i Harry Potter universet og et andet, hvor man lærer engelsk gennem musik og sang.

Alle kan være med.

Disse “ikke-prøve-engelsk-hold” er for både øvede og begyndere. Målet er at blive klogere på sproget og have det liiidt sjovt.”